Verkiezingsprogramma

Via onderstaande link kan met het verkiezingsprogramma 2014 voor de gemeenteraadsverkiezingen in...

Lees meer...

Standpunten

Op deze pagina vindt u een overzicht van de standpunten van Amsterdam Sociaal. Klik hieronder op de letter naar...

Lees meer...

BeginselManifest

Wat is links? Wat is rechts? Heeft het Socialisme de wijsheid in pacht? Mag een Liberaal een...

Lees meer...
Toerisme PDF Afdrukken E-mail
Standpunten - T
Nog steeds heeft Amsterdam een grote aantrekkingskracht op de rest van de wereld en wordt onze stad jaarlijks door ruim 4 miljoen mensen bezocht. Grote trekpleisters voor het publiek zijn vooral de musea, het Anne Frank huis en de rondvaartboten. Toch mag, volgens Amsterdam Sociaal, de invloed van de Wallen en coffeeshops op het toerisme niet worden onderschat.

Vaker dan men in brochures vindt komen mensen naar Amsterdam voor de prostituees en de jointjes. Hoewel het voor veel politieke partijen een doorn in het oog is, ziet Amsterdam Sociaal het prostitutie- en softdrugsbeleid als wezenlijk onderdeel van de Amsterdamse identiteit.

Daarom is het huidige beleid van de gemeente, wat zich richt op afbraak van coffeeshops en Wallen, ongepast en schadelijk voor het toerisme. Sinds een aantal jaren, nog voor de economische crisis in gang werd gezet, neemt het toerisme in Amsterdam af. Wij zien de economie dan ook niet als oorzaak van deze afname, maar eerder het gemeentelijk beleid.

Amsterdam Sociaal staat voor vrijheid, gelijk en tolerantie. Juist de tolerantie is een toeristische trekpleister en moet gekoesterd worden.

 

Hoe Sociaal ben jij?

Binnen 10 vragen weet je of je bij Amsterdam Sociaal past

Klik op bovenstaand logo om de test te starten.

ASO Contact

Amsterdam Sociaal
Postbus 14882
1001 LJ Amsterdam

KvK: 34343837


Email ons