Verkiezingsprogramma

Via onderstaande link kan met het verkiezingsprogramma 2014 voor de gemeenteraadsverkiezingen in...

Lees meer...

Standpunten

Op deze pagina vindt u een overzicht van de standpunten van Amsterdam Sociaal. Klik hieronder op de letter naar...

Lees meer...

BeginselManifest

Wat is links? Wat is rechts? Heeft het Socialisme de wijsheid in pacht? Mag een Liberaal een...

Lees meer...
Waarom ASO? PDF Afdrukken E-mail
Over ASO - Waarom ASO?

Net zo min als Amsterdam Sociaal valt te vergelijken met andere partijen, valt Amsterdam te vergelijken met andere steden.

Waar Nederland gebukt gaat onder de 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg' mentaliteit, heeft sinds de Gouden Eeuw de Amsterdamse vrijheid en tolerantie een zuigende werking op de rest van de wereld. Dankzij deze vrijheid en tolerantie is Amsterdam niet alleen een wereldstad geworden, maar met haar 177 nationaliteiten is Amsterdam ook een wereld in een stad.

Toch zien we vandaag de dag dat deze vrijheid en tolerantie lang niet meer zo vanzelfsprekend zijn; wat betreft economie, werkloosheid, werkgelegenheid, onderwijs, veiligheid en leefbaarheid gaat het al jaren achteruit in de stad.

Te lang hebben de bestaande politieke partijen de kans gehad om zich bewijzen, te lang hebben zij gefaald en blijven zij falen. In plaats van zich op de echte problemen, zoals onderwijs, zorg, veiligheid, armoede en werkgelegenheid te richten, investeert de gemeente liever ruim 270 miljoen euro in de Noord/Zuid lijn.

Als politieke partij willen wij tegenwicht bieden aan de huidige gemeentepolitiek die, volgens Amsterdam Sociaal, als volksvertegenwoordiger niet langer de wil van het volk verkondigt en met haar regeldrang tevens een verstikkende werking heeft op haar inwoners. Het is tijd voor een partij voor en door Amsterdammers, het is tijd voor Amsterdam Sociaal.

Stem voor de stad, stem ASO, en samen maken we Amsterdam sociaal.

 

Hoe Sociaal ben jij?

Binnen 10 vragen weet je of je bij Amsterdam Sociaal past

Klik op bovenstaand logo om de test te starten.

ASO Contact

Amsterdam Sociaal
Postbus 14882
1001 LJ Amsterdam

KvK: 34343837


Email ons