Verkiezingsprogramma

Via onderstaande link kan met het verkiezingsprogramma 2014 voor de gemeenteraadsverkiezingen in...

Lees meer...

Standpunten

Op deze pagina vindt u een overzicht van de standpunten van Amsterdam Sociaal. Klik hieronder op de letter naar...

Lees meer...

BeginselManifest

Wat is links? Wat is rechts? Heeft het Socialisme de wijsheid in pacht? Mag een Liberaal een...

Lees meer...
Missie PDF Afdrukken E-mail
Over ASO - Missie

Amsterdam Sociaal wil van Amsterdam weer een wereldstad maken met een bruisend economisch en maatschappelijk leven, waaraan iedereen mee kan doen, zonder achtergesteld of uitgesloten te worden.

De huidige middelmaat moet worden doorbroken, waarbij iedere Amsterdammer het gevoel dient te krijgen dat hij of zij alles kan bereiken wat hij of zij wil. Dit kan alleen indien wij niet langer onze verschillen blijven benadrukken, maar meer uitgaan van onze overeenkomsten; niet langer denken in termen van problemen, maar ons meer richten op oplossingen. Pas dan kan de gehele Amsterdamse maatschappij floreren.

De ideale maatschappij is volgens Amsterdam Sociaal een maatschappij waarin iedereen in vrijheid volgens eigen inzicht zijn of haar leven kan inrichten, maar waar niemand zijn of haar visie aan anderen kan opleggen.

Een stad waarin iedereen zichzelf kan zijn en waarin iedereen elkaars verschillen accepteert, is een stad die gezamenlijk aan een nieuwe Gouden Eeuw kan bouwen. Als partij zullen wij ons daarom inzetten om Amsterdam een nieuwe Gouden Eeuw te bezorgen.

Ons doel is om tijdens de gemeenteraadverkiezingen in 2014 een a twee zetels in de gemeenteraad te behalen, zodat wij kunnen laten zien dat wij uw stem waard zijn, om vervolgens in 2014 met een meerderheid zitting te nemen in de gemeenteraad en daadwerkelijk een verandering teweeg te kunnen brengen.

Steun Amsterdam Sociaal en wordt lid. Uw stem telt.

 

Hoe Sociaal ben jij?

Binnen 10 vragen weet je of je bij Amsterdam Sociaal past

Klik op bovenstaand logo om de test te starten.

ASO Contact

Amsterdam Sociaal
Postbus 14882
1001 LJ Amsterdam

KvK: 34343837


Email ons