Verkiezingsprogramma

Via onderstaande link kan met het verkiezingsprogramma 2014 voor de gemeenteraadsverkiezingen in...

Lees meer...

Standpunten

Op deze pagina vindt u een overzicht van de standpunten van Amsterdam Sociaal. Klik hieronder op de letter naar...

Lees meer...

BeginselManifest

Wat is links? Wat is rechts? Heeft het Socialisme de wijsheid in pacht? Mag een Liberaal een...

Lees meer...
Over Amsterdam Sociaal PDF Afdrukken E-mail
Over ASO - Amsterdam Sociaal

Amsterdam Sociaal is een lokale Amsterdamse politieke partij die niet alleen in de politiek actief is, maar zich ook maatschappelijk inzet.

Met lede ogen zien wij het eens zo trotse Amsterdam langzaam veranderen in een provinciaals gehucht; vroege sluitingstijden in de horeca, een ontmoedigingsbeleid voor de Wallen en de coffeeshops, diversiteit wordt geschuwd, ondernemerschap wordt geremd, agressie, verdeeldheid en intolerantie nemen toe en één op de vijf Amsterdammers moet rondkomen van een minimuminkomen.

Amsterdam Sociaal wil van Amsterdam weer een wereldstad maken met een bruisend economisch, cultureel en maatschappelijk leven, waaraan alle Amsterdammers mee kunnen doen, zonder buitengesloten of achtergesteld te worden. Wij willen een Amsterdam die diversiteit als haar kracht ziet en haar inwoners de gelegenheid geeft om, aan de hand van de kernwaarden vrijheid, gelijkheid en tolerantie, het maximale uit zichzelf te halen.

Dat willen wij enerzijds langs politieke weg bereiken, via deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen, anderzijds willen wij dit bewerkstelligen via maatschappelijke ondersteuning. Daarom kunt u binnenkort bij Amsterdam Sociaal ook terecht voor maatschappelijke dienstverlening, juridisch advies, sociale activering en politieke trainingen.

Dit kunnen wij echter niet zonder uw hulp.

Leden geven een partij bestaansrecht, help daarom Amsterdam Sociaal door lid te worden en stop de provincialisering van Amsterdam.

Kies voor:

vrijheid, gelijkheid & tolerantie

 

Hoe Sociaal ben jij?

Binnen 10 vragen weet je of je bij Amsterdam Sociaal past

Klik op bovenstaand logo om de test te starten.

ASO Contact

Amsterdam Sociaal
Postbus 14882
1001 LJ Amsterdam

KvK: 34343837


Email ons