Verkiezingsprogramma

Via onderstaande link kan met het verkiezingsprogramma 2014 voor de gemeenteraadsverkiezingen in...

Lees meer...

Standpunten

Op deze pagina vindt u een overzicht van de standpunten van Amsterdam Sociaal. Klik hieronder op de letter naar...

Lees meer...

BeginselManifest

Wat is links? Wat is rechts? Heeft het Socialisme de wijsheid in pacht? Mag een Liberaal een...

Lees meer...
Voorzitter BCD sluit zich aan bij Amsterdam Sociaal PDF Afdrukken E-mail
Nieuws - Persberichten
Met gepaste trots kondigt Amsterdam Sociaal aan dat Jan Goos, voorzitter van de Bond van Cannabis Detaillisten (BCD), zich kandidaat heeft gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Naast Metje Blaak heeft Amsterdam Sociaal hiermee een tweede kandidaat op de lijst die zijn sporen heeft verdiend in de maatschappij.
Als voorzitter van de BCD zet dhr. Goos zich al twintig jaar in voor een transparant softdrugsbeleid in onze stad en is hij vertegenwoordiger van een groot aantal coffeeshops in Amsterdam. Nadat hij jaren tegen onbegrip en repressie vanuit de politiek is aangelopen, vond Jan Goos in Amsterdam Sociaal eindelijk een partij die vindt dat een tolerant cannabisbeleid ├ęcht bij Amsterdam hoort.

Waar Amsterdam eens vooruitstrevend was op het gebied van Cannabis, zien we vandaag de dag namelijk een omgekeerde tendens. Het buitenland erkend eindelijk de voordelen van een tolerant en transparant softdrugsbeleid, terwijl in Amsterdam een hetze tegen coffeeshops gevoerd wordt.

In Washington, Colorado en Uruguay is de teelt en verkoop van Cannabis reeds gelegaliseerd. Men mag daar wiet kweken en verkopen, de overheid heft belasting en genereert veel extra inkomsten. In Amsterdam hebben we een gedoogbeleid en worden coffeeshops massaal tegengewerkt en gesloten.

Amsterdam Sociaal vindt dat coffeeshops onlosmakelijk verbonden zijn aan de Amsterdamse tolerantie, wij staan voor legalisering en regulering van Cannabis en een tolerant coffeeshopbeleid.

Omdat Amsterdam Sociaal een partij is die woord bij daad voegt vervult het ons met trots dat Jan Goos zich met Amsterdam Sociaal hard gaat maken voor een eerlijk cannabisbeleid.

Met vier Amsterdammers, Bas Merkx, Tomas Postema, Metje Blaak en Jan Goos gaat Amsterdam Sociaal de komende verkiezingen proberen het volk terug in de vertegenwoordiging te krijgen.
 

Hoe Sociaal ben jij?

Binnen 10 vragen weet je of je bij Amsterdam Sociaal past

Klik op bovenstaand logo om de test te starten.

ASO Contact

Amsterdam Sociaal
Postbus 14882
1001 LJ Amsterdam

KvK: 34343837


Email ons